۱۳ نکته کلیدی بازاریابی با تلفن ابری

شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
بازاریابی با تلفن ابری

به سختی میتوان با برخی از مشتریان تلفنی کنار آمد. برای همین وظیفه شما است که مشتری را قبل از شروع فرآیند فروش تلفنی آماده کنید؛ البته حتما الزم است قبل از آماده کردن مشتری خودتان هم آماده شوید.

من با مشتریان تلفنی زیادی تماس گرفته ام و میخواهم به شما نشان دهم که چطور این فرآیند را به خوبی و در کمال سادگی با تلفن ابری طی کنید. بازاریابی با تلفن ابری  یکی از مهمترین و کم هزینه ترین روشهای جذب مشتری است. در این آموزش یه ۲۰ نکته کلیدی  برای بازاریابی با تلفن ابری به صورت کاملا موفق می پردازیم.

نکات طلایی بازاریابی با تلفن ابری

بازاریابی با تلفن ابری

  • داشتن آمادگی در بازاریابی تلفنی 

اگر از صحبت با تلفن هراس دارید، از خود بپرسید در بدترین شرایط چه اتفاقی می افتد؟ شخص مقابل بر سرتان فریاد خواهد زد. تصور کردن بدترین رویداد در هر کاری به شما کمک می کند تا با آمادگی کامل کارتان را انجام دهید. داشتن آمادگی برای شما حیاتی است.

  • پرهیز از پرحرفی در بازاریابی تلفنی 

یک اشتباه رایج در بازاریابی پرحرفی است . ۸۰ درصد زمان مکالمه را به گوش دادن و ۲۰ درصد آن را به صحبت کردن اختصاص دهید مطالبی که آن ها می گویند با ارزش تر از مطالبی است که شما می خواهید بگویید مراقب باشید که پرحرفی نتیجه عکس دارد .

  • شفافیت درباره اطلاعات محصول در بازاریابی تلفنی

هیچگاه فرض نکنید که مشتری در مورد محصول شما اطلاعات کافی دارد. تمامی کاربردها و مزایای محصول را به طور واضح و دقیق بیان کنید. هرچه شفاف تر صحبت کنید نتایج بهتری میگیرید ، یکی از دلایل  مهم شکست در فروش تلفنی آن است که فروشنده به طور واضح از مشتری  تقاضای خرید نمیکند. دوست شدن با خریدار به معنای آن نیست که پیشنهاد فروش ندهید!

  • برنامه ریزی در بازاریابی تلفنی 

اگر هدف شما از تماس تلفنی تنها دادن اطلاعات است؛ مثال میخواهید موضوعی را یادآوری کنید، بهتر است بعد از ساعت کاری تماس گرفته و برای شخص مقابل پیغام بگذارید، این کار باعث صرفه جویی در وقت خواهد شد. البته می توانید از دیگر ابزار ها مثل پیامک نیز استفاده کنید.

مطالعه کنید   آموزش کانفیگ تلفن گرنداستریم Grandstream GRP2614

بیش از حد نگران بهترین زمان تماس با مشتریان نباشید. بعضی از فروشندگان، اول ساعت کاری و حدود ظهر با مشتریان تماس نمیگیرند و با خود میاندیشند که مشتری در دسترس نخواهد بود. از تمام روز کاری برای تماسهای تلفنی استفاده کنید، اگر تلفن نکنید هیچگاه آنها را نخواهید یافت. این جملات  که « حسش نیست »، « مشتری نیست »، « صدایم خوب نیست » و… را کنار بگذارید.

بازاریابی با تلفن ابری

  • تخصص و دانش فنی 

جدیدترین اخبار مربوط به زمینه کاری خود را جمع آوری کرده و در حین مکالمه از آنها استفاده کنید. مشتری احساس خوبی خواهد داشت وقتی بداند شما در جریان آخرین وقایع هستید. از این فرصت که مشتری شما را نمیببیند، به خوبی استفاده کنید. اطلاعات و آمار و ارقام لازم را در دسترس قرار دهید تا در صورت لزوم از آنها استفاده کنید

  • ذهنیت سازی با بازاریابی تلفن ابری 

پس از تماس بلافاصله خود را به طور کامل معرفی کنید و هدف خود را از تماس تلفنی بگویید در غیر اینصورت سوالاتی در ذهن شخص مقابل پیش خواهد که موجب عدم اعتماد و سوءتفاهم خواهد شد.

  • ایده سازی با بازاریابی تلفنی 

روی جملات ابتدایی در هر مکالمه به اندازه کافی فکر کنید. آنها را یادداشت کنید و هرگاه ایده بهتری به ذهنتان رسید آنها را ویرایش کرده و از جملات جدید استفاده کنید. یک شروع قوی خیلی موثر است. جمله ابتدایی شما مانند زیربنای یک ساختمان است که در صورت ضعیف بودن، کل ساختمان را ناپایدار خواهد ساخت.

بازاریابی با تلفن ابری

  • لبخند زدن با بازاریابی تلفنی 

شما باید طوری صحبت کنید که شخص مقابل احساس کند مهمترین فرد در جهان است. هنگام صحبت با تلفن، لبخند بزنید و با شور و شوق صحبت کنید. شما باید خودتان را حرفه ای نشان دهید و در هنگام مکالمه لبخند بزنید. این کار بر تن صدایتان تاثیر خواهد گذاشت و صدایتان دلپذیرتر خواهد شد. از مشتری بخواهید صبر کند تا قرار تماس بعدی را یادداشت کنید. این کار شما را حرفه ای نشان می دهد.

  • رفتار طبیعی در بازاریابی تلفنی 

هرگز نباید تصنعی رفتار کنید. اگر از شخص مقابل احوالپرسی میکنید به دقت به او گوش کرده و عکس العمل نشان دهید. سعی نکنید به طور تصنعی همدردی نشان دهید. مردم از فروشندگان چاپلوس متنفرند. و مطالب شک برانگیز ارائه نکنید. مثال نگویید « ما بزرگترین وارد کننده پوشاک در ایران هستیم »، به جای این جمله بگویید ما در ۲۱ شهر بزرک ایران نمایندگی فعال داریم.

  • دلسرد نسدن در بازاریابی تلفنی 

هرگز از مقاومت مشتری دلسرد نشوید. مقاومت اولیه در برابر خرید کاملا  طبیعی است. مردم بلافاصله و به طور غریزی میگویند علاقه ای به خرید ندارند. سوالی را بیابید که پس از مقاومت مشتری بتوانید با او بیشتر صحبت کنید. اگر مشتری میگوید نیازی به این محصول ندارد به او  بگویید دراینباره کاملا مطمئن نیستم. بیایید با چند سوال وضعیت شما را بررسی کنیم و ببینیم که  آیا این کاال میتواند واقعا مفید باشد یا خیر؟

  • اعلام تعرفه ها و قیمت ها به مشتری در بازاریابی تلفنی

قیمت رقبا را به تومان بگویید و قیمت خودتان را بدون واحد. بعنوان مثال : سایت X  این خدمات را با قیمت ۲۸۰۰۰ تومان ارائه میدهد، ما آن را با ۱۲۰۰۰۰ارائه میکنیم. یا حتی از این هم بهتر ، این است که بگویید: ما آن ۱۲۰ تومن ارائه می کنیم.

مطالعه کنید   آموزش کانفیگ تلفن گرنداستریم Grandstream GRP2615

 

بازاریابی با تلفن ابری

  • اعتبار سازی در بازاریابی تلفنی 

آرشیوی از مشتریان راضی و فروش های موفق تهیه کنید و آن را در یک کاتالوگ یا در سایت  به صورت، متنی، صوتی و حتی تصویری قرار دهید. در تماس تلفنی به مشتری پیشنهاد کنید آن نظرات را ببیند. این کار معجزه می کند. اگر بابت هر فروش سود دریافت نمیکنید و حقوق ماهانه دارید، این موضوع را به مشتریان بگویید؛ زیرا مشتریان معمولا دلیل پافشاری فروشنده را دریافت کمیسیون میدانند.

  • فروش  هوشمندانه 

اگر از روی فهرستی تماس میگیرید که در اختیار چندین نفر قرار میگیرد کار خود را از انتهای فهرست شروع کنید؛ زیرا معمولا دیگران از ابتدای فهرست کار خود را شروع کرده اند و افراد انتهایی  فهرست مورد توجه کمتری قرار میگیرند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *